top of page

Receptes d' Espinacs

 

 

Els espinacs són una de les verdures amb un major valor nutricional per la seva alta quantitat d'aigua (92%) i riquesa mineral i vitamínica, i també són rics en fibra. Entre aquestes es troba la vitamina A o niacina, que preveu les malalties dels ulls, enforteix el sistema immunitari i té propietats anticanceroses. L'alt contingut de vitamina K també ajuda a una apropiada coagulació de la sang. Aquesta verdura també és un antioxidant per excel·lència.

 

 

Comencem a preparar aquesta crema bullint una o dues patates amb pell, depenent de si voleu la crema més o menys espessa. A continuació, agafeu els espinacs, els fiqueu dins un cassó i també hi poseu la patata pelada i trossejada, la llet i un pessic de sal. ( . . . )

Posar a bullir l’arròs amb aigua, sal i un all uns 20 minuts. Després deixar en un colador, passar-hi una mica d’aigua i deixar escórrer l’excés d’aigua. ( . . . )

Com veureu, en aquest cas he fet la recepta amb panses moscatell,  però jo us recomano les de Corinto, que són més petites, sense pinyol i no tan dolces com les Sultanes. ( . . . )

Picar las cebollas, colocarlas en una sartén y blanquearlas. Por otro lado, escurrir bien las espinacas previamente cocidas. Picarlas. ( . . . )

 

 

Please reload

bottom of page