top of page

Receptes de Naps

 

El nap és una hortalissa d'escàs contingut calòric, perquè té força quantitat d'aigua i un baix contingut d'hidrats de carboni. En referència al contingut de vitamina, destaca per la seva quantitat en vitamina C. Aquesta vitamina a més de tenir una potent acció antioxidant, intervé en la formació d'ossos, dents i glòbuls vermells.
En quant la seva composició de minerals, el més abundant és el potassi. El potassi és un mineral necessari per a la transmissió i generació de l'impuls nerviós.

Podéis combinar los sabores como más os guste, e incluso agregar otras verduras como zanahorias, para dar un poco de color y dulzor a la mezcla. ( . . . )

 

Per començar, en un cassó amb oli de gira-sol abundant poseu-hi els naps pelats, el clau d'olor, els alls, la farigola, el llorer i el pebre i deixeu-ho confitar a foc suau durant uns 45 minuts. ( . . . )

Les verdures de fibra llarga, com l’api i el fonoll, quan es cuinen per fer-ne crema, s’han de tallar ben fines a contrafibra –transversalment, no de dalt a baix– perquè puguem deixar-hi aquesta fibra prebiòtica de gran benefici per als budells sense notar-la quan ens la mengem. ( . . . )

Please reload

bottom of page