top of page

Receptes de Remolatxa

La remolatxa és molt rica en sucres, però tot i així el valor calòric és moderat (30 Kcal per 100 g de porció comestible), perquè l’assimilació és més lenta gràcies a la fibra, les vitamines i els minerals de l’hortalissa. La remolatxa és rica en les vitamines B1, B2, B3, B6 i especialment B9. Totes aquestes tenen un paper molt important en l’assimilació dels hidrats de carboni per part del sistema nerviós. També conté antioxidants molt potents que ens ajuden a prevenir l’envelliment, el risc cardiovascular i les malalties degeneratives.

Les fulles de la remolatxa, que molta gent les sol tirar perquè no ocupin espai a la gelera, també són molt bullides o al vapor. Les fulles són riques en potassi, calç i vitamina A. Tenen un gust dolç i són ideal per afegir a ensalades i sofrits o per acompanyar carn, peix o pasta.

 

 

Ya teníamos una receta de hummus en el blog, pero esta versión además de más llamativa es mucho más sana y nutritiva, ya que la remolacha es un gran desintoxicante y tiene unas propiedades estupendas ( . . . )

El arroz toma un color rojo muy vivo y brillante que llama la atención de los comensales, y su sabor, ligeramente dulce por la remolacha, combina muy bien con unos anacardos salados, aunque puedes cambiarlo por unos taquitos de jamón ( . . . )

Pochamos en aceite la parte blanca del puerro, la cebolla cortada en brounoisse y el ajo en láminas. Una vez cocinada la verdura agregamos el caldo vegetal la remolacha cocida y la nata liquida. ( . . . )

 

Please reload

bottom of page