top of page

Receptes de Pastanaga

La pastanaga és un dels aliments que contenen més betacarotè, (provitamina A), un potent antioxidant que té moltíssimes propietats beneficioses per a l’organisme. 

Entre d’altres propietats la provitamina A protegeix contra el càncer i va molt bé contra els problemes de visió nocturns, les infeccions i mals d’oïda, i la sordesa. La pastanaga també destaca per la gran quantitat de silici que té en comparació a d’altres verdures, un mineral essencial per a l’organisme pel paper que té en el metabolisme del calci i perquè enforteix el teixit connectiu. També té molt ferro, potassi, fòsfor, sodi, calci, magnesi i àcid fòlic. 

 

 

Para empezar pelaremos la calabaza, la zanahoria y los calabacines, los cortaremos en dados pequeños y pondremos todas las verduras a pochar en una sartén con un poco de aceite durante unos 10 minutos. ( . . . )
 

Poseu l’api, la poma i la pastanaga amb una mica d’aigua a la batedora o vas americà i tritureu-ho. La quantitat d’aigua dependrà de la consistència que desitgeu ( . . . )

Lo primero, preparar las albóndigas. Vamos a picar el perejil y la albahaca, cuidado con esta que da mucho sabor, así que un ramillete de perejil y 6 hojitas de albahaca.  ( . . . )
 

Si voleu fer més via per prepara aquesta recepta de llom amb salsa de pastanaga i ceba, podeu fer com jo que sol fer la salsa amb la Thermomix. Ara bé, també la podem fer fàcilment dins una greixonera ( . . . )

Please reload

bottom of page