top of page

NOTÍCIES

Unknown Track - Unknown Artist
00:0000:00

22/02/2020

Eva Scuarcia apuesta por la elaboración más artesanal de su tarta quesada

Agost 2017

Son Cànaves com a membre del Me Ecològic explica el dia a dia de l'explotació

Desembre 12

Només per compartir una imatge al teu mur de facebook, entres en el sorteig de tres peces de formatge fresc. Hi haurà tres guanyadors. Fes click al link i comparteix la imatge.

Maig 2016

El me ecològic és una cooperativa de ramaders que s'han juntat per a poder comercialitzar la carn de me ecològica. Son Cànaves n'és un dels socis. L'altre dia vàren venir a Son Cànaves per a conéixer la gent que hi ha darrera això. I al seu blog podeu veure el que expliquen de noltros. Des del me ecològic es fa una iniciativa ben interessant, visitau el seu blog fent click a la foto i podreu conéixer els altres socis.

Maig 2016

Son Cànaves surt al diari de Mallorca com a productor de la plataforma web La Colmena que dice Sí. Click a la foto per llegir la notícia.

A partir d'ara podeu trobar els nostres productes a La Colmena que dice sí. És una plataforma web a on el consumidor pot comprar per internet i un pic per setmana es troben consumidors i productors a un lloc per recollir la comanda. A Mallorca es pot recollir la comanda els dimecres de 19,30 a 21,00 al camp de futbol del Secar de La Real. Fes click a la foto i informa't més sobre aquesta iniciativa.

Octubre 2014

Ahir varem anar a fer una visita a n'en Montserrat Pons a la seva finca de Son Mut. Aquest home és un apasionat de les figueres de Balears, però també de tot el món. Té una col·lecció de centenars i centenars de figueres i ha fet una molt bona feina de catalogació de diferentes espècies. De la figuera en treu una varietat de productes molt curiosos: vi, cervessa, cava, oli, vinagre, ensaïmada,... Tot fet evidentment de la figa. Fa visites guiades a la finca i val molt la pena empaparte de la seva pasió i dedicació. Fes click a la foto i visita Son Mut Nou!

Gener 2014

El passat gener de 2014, en motiu de les festes de Sant Antoni i Sant Sebastià, el programa Territori i taula de Catalunya Ràdio va parlar d'aquestes dues festes i també de la sobrassada. En aquest podcast hi podem trobar una petita explicació dels secrets de la nostra sobrassada. 

Si premeu aquest botó i el correu al minut 13:15 ho podreu escoltar.

La revista Agro-Cultura és una revista sobre l'actualitat de l'agricultura ecològica. La revista publica articles sobre ramaderia, fructicultura, horta, energies renovables, extensius, notícies, novetats editorials i activitats d’agenda. Tot enfocat des del prisma de la divulgació de tècniques, mètodes i qualsevol altre aspecte que aporti elements per a desenvolupar una cultura i unes pràctiques sostenibles en el món rural, tant a nivell ecològic com econòmic. 

Aquesta revista gratuita online ens actualitza sobre les notícies de l'agricultura ecològica i pràctiques sostenibles.

Un estudi antropològic sobre la tradició de les matances. I la confrontació de les matances tradicionals amb les matances industrial.

Please reload

bottom of page