top of page

SOBRASSADA

 

La Sobrassada Ecològica Son Cànaves és un embotit elaborat artesanalment a partir de productes ecològics de primera qualitat i seguint la recepta tradicional de Son Cànaves transmesa i millorada durant generacions. Aquest embotit és elaborat a partir de carn de porc de la raça “faixats”. Aquesta raça prové de l’encreuament entre el conegut porc negre mallorquí i el porc blanc. Aquesta raça conté la proporció de carn i greix que cerquem per la nostra sobrassada, sense haver de treure o afegir greix d'un altra animal. El ramat, de petites proporcions, és criat en llibertat i engreixat a base de pastura, farina d'ordi i farina de fava sembrat a la mateixa finca. La nostra elaboració és totalment artesana,  cosa que ens permet controlar cada un dels detalls durant el procés.

L'espècie utilitzada per trempar la sobrassada és el pebre dolç “tap de cortí”, una varietat autòctona de Mallorca que té propietats antioxidant naturals. D'altra banda en substitució de l'antiranci artificial utilitzem l'abstracte de romaní, natural i ecològic.

La curació dels nostres embotits es fa en secadors naturals, fet que implica que s’impregni el clima humit de Mallorca, aconseguint així les condicions organolèptiques desitjades.

Tots i cada un d'aquests elements fan que la nostra sobrassada sigui un producte d'alta qualitat i que el seu gust i aroma ens recordi a l'autèntica i  original sobrassada.

 

bottom of page