top of page

   

CAIXA ECOLÒGICA A DOMICILI

 

Amb el projecte de les caixes de verdures ecològiques a domicili es cerca proporcionar d’una forma fàcil i còmoda productes de temporada de qualitat directament del camp.
El funcionament és oferir setmanalment un servei a domicili de productes ecològics. També si es prefereix i es reuneixen un grup de persones es pot assignar un lloc de recollida en comú.  
REPARTIMENT:

Dimarts horabaixa (de 17:00 a 20:30)

Dimecres dematí (de 9:00 a 13:00)

 

TIPUS DE CAIXES

 

Hi ha dos tipus de caixa:

 

1. CAIXA OBERTA 

 

Caixa on el client pot triar qualsevol dels productes que aniràn a la caixa. S’ha de realitzar una comanda mínima de 15 euros. A n’aquesta caixa s’hi pot triar fruita, verdura com també altres productes com pasta, arròs, llavors, farines, xocolates,... tot amb el segell ecològic, clar. En aquest cas es cobra 3 euros de transport.

 

2. CAIXA CONDICIONADA: 

 

A) CAIXA 15 EUROS: Caixa composada per 10-12 productes, inclou els productes bàsics (lletuga, patata, ceba, 1/2 dotzena d’ous)

La resta dels productes es posen verdures de temporada i el client en pot triar dues. També es pot descartar qualsevol verdura que una família no consumeixi.

 

B) CAIXA 20 EUROS: Caixa composada per 13-15 productes, inclou els productes bàsics (lletuga, patata, ceba, 1/2 dotzena d’ous) 

La resta dels productes es posen verdures de temporada i el client en pot triar dues. També es pot descartar qualsevol verdura que una família no consumeixi.

 

C) CAIXA COMBINADA FRUITA I VERDURA  (20 EUROS): Caixa composada per 12-14 productes que inclou els productes bàsics (lletuga, patata, ceba, 1/2 dotzena d’ous) més dues fruites a triar, dues verdures a triar, i la resta seràn verdures de temporada. També es pot descartar qualsevol verdura que una família no consumeixi.

 

En qualsevol dels casos de la caixa condicionada el transport esta inclòs en el preu.

 

 

 

 

PODEU ENVIAR L'EXCEL OMPLERT AMB EL QUE VOLEU AL NOSTRE CORREU

 O FER LA COMANDA PER WHATAPP AL 633697628 O 696000935

 

soncanaves@gmail.com

 

A continuació vos facilitam un calendari de fruites i verdures de temporada, que sempre va bé tenir a mà.

bottom of page